top of page

FTI Group - Meeting Point Turkey İzmir Turizm Haftasında Yılın “Tur Operatörü” Seçildi

Her yıl 15 – 22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Turizm Haftası kapsamında verilen İzmir Turizm Ödülleri’nde FTI Group - Meeting Point Turkey, İzmir’de yılın “Tur Operatörü” seçildi.


Bu yıl 41.si düzenlenen Turizm Haftası ile turizmin ülke ekonomisi için önemine vurgu yapılırken; ilgili resmi makamlar, turizm sektörü işverenleri ve çalışanları da bir araya gelme fırsatı buluyor. Ülke çapında kutlanan Turizm Haftası kapsamında, İzmir’de bu yıl 20 Nisan Perşembe günü dokuzuncusu düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde sektörün başarılı firmalarına çeşitli kategorilerde ödüller verildi. Bölge turizmine son yıllarda yaptığı yatırımlar ile İzmir’in tanıtımına ve ağırladığı konuk sayısına önemli katkılar sunan FTI Group - Meeting Point Turkey, “Tur Operatörü” kategorisinde ödüle layık görüldü.


Ödül törenine FTI Group - Meeting Point Turkey temsilen katılan şirket CEO’su Kamil Özil ödül ile ilgili, “FTI Group ve Meeting Point Turkey, son yıllarda küçülme yaşanan turizm sektöründe az kayıp ile büyümeye, ülke turizminin gelişmesine katkı sunmaya devam ediyor. 2016’yı Antalya’ya en çok turist getiren firma olarak kapattık. Antalya’nın ardından en çok önem verdiğimiz bölge olan Ege’ye ise 2016’da 140 bin turist getirmeyi başardık. Daha çok yerli turiste hitap etmesi ile bilinen Ege bölgemize 10 yıl önce cüzi miktarda turist getirirken geride bıraktığımız yılda bu sayısının 140 bine çıkmış olması ve bölgeye yaptığımız otel yatırımları bugün bu ödüle layık görülmemizi sağladığını inanmıyorum. Türkiye’de toplam yedi otel işletiyoruz ve altısı Ege bölgesinde olması, buna ilaveten Kuşadası, Bodrum, Marmaris ve Fethiye’de tam teşekkürlü ofislerimizin bulunması bölgeye verdiğimiz önemin altına çiziyor. Her daim sezonu uzatmak ve inovatif pazarlama çözümleri ile bölgeye yeni müşteri kazanmak, sürdürebilir iş modelimizin esaslarıdır.”


Bu başarının altında Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer yerel belediyeler ile yürüttüğümüz başarılı iş birliğinin yanı sıra Türkiye’nin öncü tur operatörü olarak bölgeye yaptığımız yatırımlar, kaliteli hizmet anlayışımız ve iş gücümüz yatıyor. Tüm paydaşlarımız ve çalışanlarımız ile birlikte başarımızı uzun yıllar sürdürülebilir kılmak için çalışmaya devam edeceğimizi belirtir, bu ödül için başta ekibimize teşekkür ederim” dedi.


Kamil Özil - Meeting Point Turkey CEO


Meeting Point Türkiye


Meeting Point Türkiye, hizmet verdiği çok sayıda turizm operatörü, yatak bankası ve online seyahat acentesi ile Türkiye'nin lider destinasyon yönetim şirketidir. Meeting Point Türkiye, FTI Group bünyesinde 2009 yılında Almanya'da kurulan destinasyon yönetim şirketi Meeting Point International'ın bir iştirakidir. Meeting Point International; yatak bankası Youtravel, turizm endüstrisinde en gelişmiş otomasyon sistemlerini geliştirmek üzerine odaklanan yazılım geliştirme şirketi Project Beagle ve 7 ülkede 40 oteli ile hızlı bir büyüme gösteren LABRANDA Hotels & Resorts gibi 44 farklı konumda 20 kurulu destinasyon yönetim şirketini (DMC) kapsayan, kurulduğu günden itibaren kısa sürede dünya çapında büyüklüğe kavuşan bir şirkettir. Meeting Point International; konaklama, transfer, tur, bölge gezileri, VIP tedavi ve MICE (toplantı, teşvik, kongre ve organizasyon) gibi sayısız ürün ve hizmet portföyü ile kaliteli bir hizmet sunmayı kendine misyon edinmiştir.


Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page