top of page

Meeting Point International’a Yeni CEO Yardımcısı



Meeting Point Birleşik Arap Emirlikleri CEO’su Khaled Jouni, 1 Mart’tan itibaren Meeting Point International CEO Yardımcısı olarak görev yapmaya başlayacak.


17 Şubat, 2017 - 2013’ten bu yana Meeting Point Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) CEO’su olarak görev yapan ve başarılı yöneticiliği ile Meeting Point BAE’yi bölgesinde kısa sürede bir kar merkezi haline getiren Khaled, bu süreçte Meeting Point’in yeni ürün ve hizmetlerinin oluşturulmasında ve yaygınlaştırılmasında şirkete önemli katkılar sundu. Görev süresi boyunca örnek bir yenilikçi yönetici olarak çalışmalarını sürdüren Khaled, 1 Mart tarihinden itibaren şirketin Almanya, Münih’te bulunan global merkezinde CEO Yardımcısı olarak çalışmaya başlayacak ve Meeting Point International’a önemli katkılar sunmaya devam edecek.


Khaled, yeni pozisyonunda dünya çapındaki Meeting Point şirketlerinin gelişmelerini sağlamalarına ve Meeting Point International tarafından hedeflenen oranda büyümelerine destek olacak.





Meeting Point International


Meeting Point International, Almanya'nın Münih kentinde 2009 yılında FTI Group iştiraki olarak kurulmuş bir destinasyon yönetim şirketidir (DMC). Meeting Point International; yatak bankası Youtravel, turizm endüstrisinde en gelişmiş otomasyon sistemlerini geliştirmek üzerine odaklanan yazılım geliştirme şirketi Project Beagle ve 7 ülkede 38 oteli ile hızlı bir büyüme gösteren LABRANDA Hotels & Resorts gibi 44 farklı konumda 20 kurulu destinasyon yönetim şirketini (DMC) kapsayan, kurulduğu günden itibaren kısa sürede dünya çapında büyüklüğe kavuşan bir şirkettir. Meeting Point International; konaklama, transfer, tur, bölge gezileri, VIP tedavi ve MICE (toplantı, teşvik, kongre ve organizasyon) gibi sayısız ürün ve hizmet portfolyosu ile kaliteli bir hizmet sunmayı kendine misyon edinmiştir.


Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page