top of page

LABRANDA Premium Aqua Fun Marrakesh Görkemli Bir Törenle Açıldı

LABRANDA Premium Aqua Fun Marrakesh sektör paydaşlarının, özel konukların ve üst düzey FTI Group yöneticilerinin katıldığı bir törenle açıldı.

Her şey dahil hizmet konsepti, 252 odası ve bölgenin en büyük su parkı ile LABRANDA ailesinin son üyesi olan Aqua Fun Marrakesh; canlı performansların yapıldığı, kokteyl ve olağanüstü bir akşam yemeğinin verildiği bir törenle açıldı. Açılış töreni, sektör paydaşlarını ve profesyonellerini de bir araya getirdi.

Yeni LABRANDA otelinin açılışı ile ilgili değerlendirmede bulunan FTI Group CEO’su Dietmar Gunz, “Fas’a olan ilgimiz ve mevcut 5 otellik portfolyomuz bu pazara verdiğimiz önemin bir göstergesi. Marakeş’i tatilciler için önde gelen bir destinasyon yapmak, burada ağırlayacağımız konuklarımıza uluslararası bir deneyim yaşatmak istiyoruz” dedi.

FTI Group CEO Dietmar Gunz and Top Executives and Industry Partners

Bünyesinde 5 hektarlık alana yayılmış 16 havuz bulunduran ve Atlas Dağları’nın muhteşem manzarasıyla Marakeş şehir merkezine 15 dakikalık mesafede konumlanan LABRANDA Premium Aqua Fun, konuklarına modern ve samimi bir atmosferde hizmet veriyor. Çocuklar ve yetişkinler için geniş bir hizmet ve tesis çeşitliliğine sahip otel, konuklarına güneşin tadını çıkarabilecekleri, lezzetli yiyecekler tadabilecekleri, tüm yılın yorgunluğunu atabilecekleri ve yeni kültürler tanıyabilecekleri eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor.

Aqua Fun Hotels has 58 Slides  and 16 swimming pools

LABRANDA Premium Aqua Fun, 16 havuzunun yanı sıra 58 kaydırak, rafting yapmaya uygun bir nehir ve dalga havuzu ile konuklarının keyifli bir tatil geçirebilecekleri çok sayıda imkana sahip. Otel aynı zamanda Fas mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan Tagine Restoranı; atıştırmalık, donut, pankek ve dondurma seçeneklerine sahip Alfredo Restoranı ve İtalyan, Çin, Hint ile diğer uluslararası mutfakların en beğenilen yemeklerini sunan Millennium Restoranı ile konuklarının damaklarına da başarıyla hitap etmeyi başarıyor.

LABRANDA Premium Aqua Fun, çok sayıda sportif aktivite ve tesis seçeneklerini de bünyesinde barındırıyor. Spor salonu, tenis kortu, futbol sahası, mini golf alanı, bilardo masaları, yüzme havuzu, voleybol sahası, aerobik alanı, nehir raftingi, masa tenisi, su topu, dalga havuzu ve çeşitli günlük eğlence aktiviteleri otelin konuklarına sağladığı imkanlar arasında yer alıyor.

Meeting Point International CEO’su Roula Jouny, LABRANDA’nın yeni otelinin açılışı ile ilgili olarak “LABRANDA Premium Aqua Fun’ın muhteşem tesisleri, eğlence programları, kaliteli restoranları ve eşsiz hizmet kalitesi ile bölgede büyük başarı elde edeceğinden eminiz. Marakeş’in dinamik turizm endüstrisinin önemli bir parçası olmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Otelin açılış töreni birçok müzikal ve gastronomi etkinliğine de sahne oldu. Havuz başına kurulan alanda gerçekleştirilen flamenko gösterisi, Kübalı canlı müzik gurubunun performansı, Fas dansları ve oryantal gösterileri, akrobatik performanslar katılımcıların beğenisini topladı.

Roula Jouny - CEO Meeting Point International

LABRANDA Hotels & Resorts

Kanarya Adaları, Mısır, Fas, Yunanistan, Malta, İtalya ve Türkiye'de bulunan 40’ın üzerinde otelinde 9 binden fazla konuk odasına sahip LABRANDA Hotels & Resorts, 2015 yılı Eylül ayında FTI Group tarafından kuruldu. LABRANDA Hotels & Resorts; premium (en yüksek kalitede), super beach (denize sıfır), select (4 yıldızlı ve her şey dahil sistemli), comfort (3-5 yıldızlı uygun fiyatlı), charm (3-5 yıldızlı; self servis, kahvaltı veya yarım pansiyon seçenekli), smart&yummy (3-5 yıldızlı her şey dahil sistemli) ve small &friendly (yerel ve bilindik, özgün atmosferli) olmak üzere 7 farklı kategoride otellere sahip. LABRANDA Hotels & Resorts, her yıl 500 binden fazla konuğa mükemmel kalitede, ödenen ücretin karşılığının alındığı, her şey dahil paketlerin bulunduğu, eşsiz sahil destinasyonlarında hizmet veriyor.


Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page