top of page

FTI Group Hollanda Pazarına Utrecht Fuarı ile Giriş Yaptı

FTI Group, Hollanda'nın Utrecht kentinde 11-15 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı'na katılarak Hollanda pazarına giriş yaptığını açıkladı. Fuara Türkiye standında katılan şirketin tanıttığı turizm envanterinde Türkiye en önemli yeri aldı

23 Ocak, 2017 - Avrupa'nın en büyük turizm operatörlerinden Almanya merkezli FTI Group, faaliyet gösterdiği ülkeler arasına bir yenisini daha ekledi. Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen turizm fuarına katılarak ülkede faaliyet göstermeye başlayan şirket, bir süredir Almanya - Hollanda sınır bölgesinde yaşayan Hollandalılara verdiği hizmeti ülke çapına yayacak. Uzun mesafeli seyahatler, paket turlar ve dinamik paketler gibi programlarını Hollandalı müşterileri için özel olarak uyarlayarak beğenilerine sunan FTI Group, Hollanda'da bulunan 450 DRT seyahat acentası ile sahip olduğu satış ağını iyi kullarak ülkede hızlı bir büyüme elde etmeyi hedefliyor.

FTI Group, fuara katılımını Türkiye standında gerçekleştirerek Türk turizmine verdiği önemi ve duyduğu güveni bir kez daha göstermiş oldu. Fuarda Türkiye'yi en büyük destinasyonlarından biri olarak gösteren şirket, 180 sayfalık "The Best Of" kataloğunun en büyük bölümünü 32 sayfa ile Türkiye'ye ayırdı. 2017 kataloğunda ise Türkiye'den Antalya, İzmir/Kuşadası ve Dalaman/Marmaris bölgelerinden 30 adet otele yer verdi.

Hollanda, Türkiye'nin en çok turist ağırladığı ülkelerden biri olarak Türk turizmi ve FTI Group için ayrı bir öneme sahip. Bu doğrultuda FTI'nin Hollanda yapılanması, yurt dışındaki ilk çocuk kulübünü 2017 yaz mevsiminde Antalya'nın Side bölgesinde yer alan 5 yıldızlı Victory Resort'ta faaliyete geçirecek. Böylece Hollanda'dan gelen turist sayısında ek bir olumlu etki yaratmak hedefleniyor ve Hollanda’lı turistlere yönelik özel hizmetler sunmaya hedefliyor.

,

 

FTI Group

FTI Group, 5.3 milyonun üzerindeki yolcu sayısı ve 2014/2015 mali yılında elde ettiği 2.6 milyar dolarlık konsolide geliri ile Avrupa’nın dördündü büyük tur operatörüdür. 1980 yılında kurulan FTI Group, dünya çapındaki 7 binin üzerindeki çalışanı ile 5 kıtada 100'den fazla ülkede hizmet veriyor.

Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page