top of page

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Meeting Point heyeti ile bir araya geldi

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel ile Meeting Point heyeti, Antalya turizmini ve şehrin 2017 turizm hedeflerini değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi. Geleceğe yönelik ortak projeler geliştirme konuları değerlendirildi, Meeting Point International CEO’su Roula Jouny Başkan Türel’e yakın ilgisinden dolayı teşekkürlerini sundu.



29 Kasım, 2016 – Antalya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel; Meeting Point International CEO’su Roula Jouny, FTI Group Türkiye Yöneticisi Hicabi Ayhan, Meeting Point Turkey CEO’su Kamil Özil ve Meeting Point Turkey COO’su Onur Özer’den oluşan Meeting Point heyeti ile bir görüşme gerçekleştirdi. Antalya turizminin 2016 performansı ve 2017 turizm yılının daha iyi geçmesi için gerekli çalışmalara ilişkin karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, Başkan Türel Meeting Point Turkey’nin şehre sunduğu katkılar için Roula Jouny nezninde tüm heyete teşekkürlerini sundu. Meeting Point Turkey, bu yıl ülkeye 800 binin üzerinde yabancı konuk sayısı getirmiş, yaklaşık 300 milyon Dolarlık 2015 matrahı ile Türkiye'ye en çok döviz kazandıran seyahat acentesi olmuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel - Meeting Point International CEO Roula Jouny

Başkan Türel ve Meeting Point heyeti, görüşmede Antalya turizminin 2017’de arzu edilen başarıyı yakalayabilmesi için ortak projeler geliştirme kararı aldı. Meetin Point International CEO’su Roula Jouny, turizm sektöründeki” olumsuzluklara rağmen yurt dışında şehri iyi ve doğru bir şekilde tanıtabilmek için çaba gösterdiklerini belirtti. Jouny, canlı yayınlar ile 35 milyon Alman izleyiciye ulaşarak oluşturdukları pazarlama faaliyetleri ile Antalya’nın tanıtımını en etkin şekilde yaptıklarını belirterek, bu sayede 2016 gibi zorlu bir yılı sadece %3 lük bir düşüşle kapatmayı başardıklarını söyledi.


Başkan Türel’in Meeting Point’e Antalya’daki başarılı faaliyetleri için tebriklerini iletmesi ile görüşme sona erdi.




Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page