top of page

Meeting Point Turkey'e bir ödül daha

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Tanıtım Komitesi ile bir araya geldi. Başkan Kocadon, Meeting Point Turkey'e Bodrum turizmine sunduğu katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum turizminin tanıtımı için çeşitli faaliyetler yürüten, Meeting Point Turkey Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alim'in organizasyon sorumlusu olduğu Bodrum Tanıtım Komitesi ile bir toplantı gerçekleştirdi. 2016 yılı Bodrum turizm sezonunun değerlendirildiği ve 2017 için yapılacak çalışmaların hazırlık kararlarının alındığı toplantıda Başkan Kocadon, Meeting Point Turkey'e Bodrum turizmine olan katkılarından dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.


Başkan Kocadon, toplantıda yaptığı konuşmada 2016'da turizmde yaşanan sıkıntılı süreci turizm acenteleri ile birlikte aşmak için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Çalışmalar kapsamında Bodrum'daki bazı bölgelerde yüzde 10'a varan oranlarda turist artışı sağladıklarını kaydeden Kocadon, Komite'ye bu süreçteki desteklerinden ötürü teşekkür etti.


Meeting Point Turkey Bodrum Kontrat Müdürü ve Bodrum Tanıtım Komitesi Organizasyon Sorumlusu Hakan Alim, toplantının katılımcıları arasındaydı. Hakan Alim, Başkan Kocadon'a Komite'ye verdiği destek için teşekkür etti ve Türkiye'nin en büyük destinasyon yönetim şirketlerinden olan Meeting Point Turkey'nin Bodrum ve Türkiye turizmine olan katkılarının artarak devam edeceğini söyledi.

Toplantı, Başkan Kocadon ve katılımcıların Bodrum turizmini daha ileriye taşıyacak projeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.


Bodrum Tanıtım Komitesi, 2016 turizm sezonu öncesi Amerika, Fransa, Almanya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerden seyahat gazetecileri, turizm yazarları, internet fenomenleri ve seyahat acentesi yetkililerini ağırlamıştı. Konuklara ilçe ve çevresi gezdirilmiş; Bodrum’un tarihi ve kültürel özellikleri, doğal güzellikleri ve turizm tesisleri hakkında bilgiler verilmişti.


Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page