top of page

LABRANDA Hotels & Resorts Türkiye'deki yatırımlarına devam ediyor

LABRANDA Hotels & Resorts, Turgutreis'te bulunan eski ismi ile Sensimar Hotel'i 5 yıllığına kiraladı. Türkiye'deki önemli turizm tesislerini bünyesine katmaya devam eden LABRANDA Hotels & Resorts'un yedinci yatırımı, LABRANDA Bodrum Princess & Spa adı ile 2017 sezonunda hizmet vermeye başlayacak.



20 Kasım, 2016 Bodrum - Avrupa'nın en büyük destinasyon yönetim şirketlerinden Meeting Point International'ın çatısı altında Avrupa ve Türkiye'de yatırımlarına hız kesmeden devam eden LABRANDA Hotels & Resorts, Turgutreis'te faaliyet gösteren eski ismi ile Sensimar Hotel'i 10 yıllığına kiraladı. LABRANDA Bodrum Princess & Spa adı altında hizmet verecek olan otelin bölge turizm yaşamına büyük bir canlılık getirmesi bekleniyor.

,

Denize sıfır eşsiz konumu ve Turgutreis ilçe merkezine yalnızca 3 km, havaalanına ise 50 km uzaklıkta oluşu, LABRANDA Bodrum Princess & Spa'yı bölgenin en çok tercih edilen otellerinden biri yapıyor. Ultra her şey dahil konseptte hizmet veren otel; 34 havuz kenarı, 101 suit ve 120 standart olmak üzere toplamda 255 konuk odasına sahip. Tüm odalarda bulunan Wi-Fi bağlantısı ve otel içinde bulunan tam donanımlı birçok tesis, oteli şirket yemekler ve toplantıları gibi kurumsal etkinlikler için de ideal bir merkez yapıyor.

,

Meeting Point International CEO'su Roula Jouny Türkiye'deki yeni yatırımları ile ilgili olarak "İlgilendiğimiz pazarlarda bir fırsat ortaya çıktığı anda otel portfolyomuzu genişletmek için yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Portfolyomuza kattığımız LABRANDA Bodrum Princess & Spa için faaliyete geçirdiğimiz daha geniş uçuş programı, özel TV kanalı ve pazarlama kampanyaları ile Türkiye'nin başarılı bir turizm destinasyonu olması için çaba gösteriyoruz" dedi.


LABRANDA Bodrum Princess & Spa, düzenlediği aerobik, dart, su topu, Fransız bowlingi, su aerobiği, bilardo, masa tenisi, kart ve kutu oyunları gibi etkinlikleri ile konuklarının gün boyunca keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Akşam saatlerinde gösteriler, oyunlar, karaoke gecesi, canlı müzik, film gösterimleri, haftada bir Yunan gecesi ve dansöz eşliğinde Türk gecesi gibi çeşitli seçenekler sunan otel, geceleri de plaj partisi ve haftanın 5 günü ücretsiz disko seçenekleri ile konuklarının tatilleri süresince kesintisiz bir eğlence yaşamasına imkan tanıyor.


LABRANDA Bodrum Princess & Spa'nın her damak tadına hitap eden restoranları, gurme lezzetleri konuklarıyla buluşturuyor. Dünya mutfağının seçkin yemeklerini sunan ana restoran; İtalyan, Meksika ve deniz ürünleri mutfağının lezzetli seçenekleri ile hizmet veren Cullinarium Restaurant ve en taze deniz ürünleri ile damaklara hitap eden Roof A La Carte, LABRANDA Bodrum Princess & Spa'nın konuklarına sunduğu yemek alternatifleri arasında yer alıyor.


Otel 2000 m2 büyüklüğünde; içinde hamam, buhar odası, sauna, jakuzi, ısıtmalı havuz, yüz bakımı, uzak doğu masajı, aroma masajı ve daha birçok bakım seçeneğini bulunduran eşsiz bir spa merkezine ev sahipliği yapıyor. LABRANDA Bodrum Princess & Spa, spa merkezi ile konuklarının günün yorgunluğunu atmasını, zihnini ve bedenini dinlendirmesini sağlıyor.


Otel içinde araç kiralama, kuaför, sağlık hizmeti gibi konukların gün içinde ihtiyaç duyabilecekleri tüm hizmetleri barındıran LABRANDA Bodrum Princess & Spa, 2017 ilkbahar mevsimi itibarıyla konuklarına unutamayacakları bir tatil deneyimi vadediyor.


Meeting Point International Hakkında


Meeting Point International, Almanya'nın Münih kentinde 2009 yılında FTI Group iştiraki olarak kurulmuş bir destinasyon yönetim şirketidir (DMC). Meeting Point International; yatak bankası Youtravel, turizm endüstrisinde en gelişmiş otomasyon sistemlerini geliştirmek üzerine odaklanan yazılım geliştirme şirketi Project Beagle ve 7 ülkede 38 oteli ile hızlı bir büyüme gösteren LABRANDA Hotels & Resorts gibi 44 farklı konumda 20 kurulu destinasyon yönetim şirketini (DMC) kapsayan, kurulduğu günden itibaren kısa sürede dünya çapında büyüklüğe kavuşan bir şirkettir. Meeting Point International; konaklama, transfer, tur, bölge gezileri, VIP tedavi ve MICE (toplantı, teşvik, kongre ve organizasyon) gibi sayısız ürün ve hizmet portfolyosu ile kaliteli bir hizmet sunmayı kendine misyon edinmiştir.


LABRANDA Hotels & Resorts


Kanarya Adaları, Mısır, Fas, Yunanistan, Malta, İtalya ve Türkiye'de bulunan 40 otelinde 8765 konuk odasına sahip LABRANDA Hotels & Resorts, 2015 yılı Eylül ayında FTI Group tarafından kuruldu. LABRANDA Hotels & Resorts; premium (en yüksek kalitede), super beach (denize sıfır), select (4 yıldızlı ve her şey dahil sistemli), comfort (3-5 yıldızlı uygun fiyatlı), charm (3-5 yıldızlı; self servis, kahvaltı veya yarım pansiyon seçenekli), smart&yummy (3-5 yıldızlı her şey dahil sistemli) ve small &friendly (yerel ve bilindik, özgün atmosferli) olmak üzere 7 farklı kategoride otellere sahip. LABRANDA Hotels & Resorts, her yıl 500 binden fazla konuğa mükemmel kalitede, ödenen ücretin karşılığının alındığı, her şey dahil paketlerin bulunduğu, eşsiz sahil destinasyonlarında hizmet veriyor.


Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page