top of page

Meeting Point Turkey, World Travel Market Londra'da sektörle buluşuyor

Meeting Point Turkey, World Travel Market Londra'da sektörle buluşuyor

Meeting Point Turkey, dünyanın en büyük seyahat fuarlarından World Travel Market Londra'ya katılıyor. Şirket, fuar süresince çeşitli tur operatörleri yeni iş ortaklıkları yapıyor.


9 Kasım 2016, Londra - Avrupa'nın önde gelen destinasyon yönetim şirketlerinden (DMC) Meeting Point International'ın bir iştiraki olarak faaliyet gösteren Meeting Point Turkey, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak anılan World Travel Market Londra'ya katılıyor. Sektörde faaliyet gösteren işletmeler ile bire bir tanışmak ve iş geliştirmek için her yıl fuara katılan Meeting Point, bu yıl da Avrupa Salonu EU940 nolu standı ile fuarda yer alıyor.


7 Kasım tarihinde başlayan ve 9 Kasım'a kadar sürecek olan fuar, sektör firmalarına tanışma, bağlantı kurma, anlaşma ve iş geliştirme imkanı tanıyor. Her yıl aralarında devlet bakanları ve uluslararası basının da bulunduğu 50 binden fazla seyahat endüstrisi profesyonelini bir araya getiren World Travel Market Londra, bu yıl 37. kez düzenleniyor. Fuar, ilk kez açıldığı 1980 yılından bugüne kadar 2.5 milyar Pound'luk seyahat anlaşmasına aracılık etti.


Meeting Point Türkiye özellikle son dönemde gerçekleştirdiği Bodrum ve Marmaris'teki otel yatırımları ile Meeting Point International grubunda öne çıkmayı başardı. Şirket, son yatırımlarının etkisiyle Türkiye'nin ve Almanca konuşulan pazarların lider destinasyon yönetim şirketi konumuna geldi.


Meeting Point International'in yakın zaman önce hayata geçirdiği yeni girişimi Meeting Point Global ise 1 Aralık tarihinden itibaren hizmet vermeye başlıyor. Meeting Point Global; otellerle direkt bağlantı, kanal yönetimi, extranet, yatak bankaları ve diğer otel oda sağlayıcıları üzerinden aldığı tüm dinamik otel odaları için öncü bir kurumsal sağlayıcı olmayı hedefliyor.


Meeting Point Türkiye


Meeting Point Türkiye, bu yıl Türkiye’yede hizmet verdiği bir milyon’a yakın konuk sayısı; hizmet verdiği çok sayıda turizm operatörü, yatak bankası ve online seyahat acentesi ile Türkiye'nin lider destinasyon yönetim şirketidir. Meeting Point Türkiye, FTI Group bünyesinde 2009 yılında Almanya'da kurulan destinasyon yönetim şirketi Meeting Point International'ın bir iştirakidir. Meeting Point International; yatak bankası Youtravel, turizm endüstrisinde en gelişmiş otomasyon sistemlerini geliştirmek üzerine odaklanan yazılım geliştirme şirketi Project Beagle ve 7 ülkede 40 oteli ile hızlı bir büyüme gösteren LABRANDA Hotels & Resorts gibi 44 farklı konumda 20 kurulu destinasyon yönetim şirketini (DMC) kapsayan, kurulduğu günden itibaren kısa sürede dünya çapında büyüklüğe kavuşan bir şirkettir. Meeting Point International; konaklama, transfer, tur, bölge gezileri, VIP tedavi ve MICE (toplantı, teşvik, kongre ve organizasyon) gibi sayısız ürün ve hizmet portfolyosu ile kaliteli bir hizmet sunmayı kendine misyon edinmiştir.


Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page