top of page

Meeting Point, Kanarya Adalarında 2000 odalı dev tatil köyünü Samih Sawiris ile ortak satın aldı

Meeting Point International, İspanya'nın Kanarya Adaları'nda bulunan Stella Canaris Resort isimli oteli FTI Group’un ortağı olan Samih Sawiris ile birlikte satın alarak, şimdiye dek otel portföyü dahilindeki en büyük yatırımını gerçekleştirdi. Tatil köyünün kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmalarına 60 milyon Euro ilave yatırım yapacak olan grup, Temmuz 2017 tarihinde kapılarını LABRANDA Hotels & Resort adı altında konuklarına açıyor olacak ve ilk LABRANDA WORLD konseptini uygulamaya koyacak.


Dünyanın önde gelen destinasyon yönetim şirketlerinden (DMC) Meeting Point International, 2017 turizm sezonu için yatırımlarını sürdürüyor. Şirket son olarak Kanarya Adaları'ndan Fuerteventura Adası'nın güneyinde Jandia’da yer alan Stella Canaris Resort Tatil Köyü'nü bünyesine kattı. Satın alma işleminin ardından yenileme ve tadilat çalışmalarına başlanan otel ilk konuklarını 2017 yaz mevsiminde ağırlayacak.


Gelecek yaz sezonu için konuklarına seçkin bir tatil alternatifi sunmak isteyen Meeting Point International, Stella Canaris Resort'ta başlattığı yenileme çalışmaları için 60 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdı. Süreç tamamlandığında 2 bin odasında 5 bin konuğu aynı anda ağırlayabilecek olan tatil köyünün 600 bin metrekarelik kendine ait alanı ve arazisi içerisinde 4,562 palmiye ağacı bulunuyor. Tatil köyü sahip olduğu geniş alan sayesinde 8 adete kadar 4 ve 5 yıldızlı otele, çok sayıda yeşil alanlara, bir golf sahasına, büyük su parklarına, yüzme havuzlarına, spor merkezlerine, birçok uluslararası mutfağı kapsayan restoranlara, spa ve güzellik tesislerine ev sahipliği yaparak konuklarına eşsiz bir tatil deneyimi yaşatıyor olacak. Fuerteventura’nın en güzel doğal sahiline sahip olan tesis, dünyanın her yerinden konuklarına yıl boyunca hizmet veriyor olacak.

2013 yılından bu yana hizmet vermeyen otel, yenileme çalışmalarının tamamlanmasından sonra Meeting Point International'ın otel zinciri LABRANDA Hotels&Resorts adı altında konuklarına hizmet vermeye başlayacak. Zincirin Kanarya Adaları'ndaki bu yeni otelinin, tadilat sürecinin ardından sıralamada Avrupa'nın en iyi otellerinden biri olması bekleniyor.


Meeting Point International CEO'su Roula Jouny, Stella Canaris Resort'un grup bünyesine dahil edilmesi ile ilgili olarak "Stella Canaris Resort'un LABRANDA Hotels&Resort ismi ile yeniden hizmete girecek olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Jouny, otelin kapalı kaldığı 3 yılın ardından yürütülen tadilat çalışmaları sonunda sadık müşterilerinin tatil tercihlerini yine bu tesisten yana kullanacağına ve otelin Kanarya Adaları'nın en çok rağbet gören tesislerinden biri olacağına yürekten inandığını belirtti. Tadilat sürecinde otelin doğal güzelliğini korumaya çalışmakla birlikte; tesislerin yeni bir görünüme, lüks ve modern bir atmosfere kavuşması için çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.


Meeting Point International

Meeting Point International, Almanya'nın Münih kentinde 2009 yılında FTI Group iştiraki olarak kurulmuş bir destinasyon yönetim şirketidir (DMC). Meeting Point International; yatak bankası Youtravel, turizm endüstrisinde en gelişmiş otomasyon sistemlerini geliştirmek üzerine odaklanan yazılım geliştirme şirketi Project Beagle ve 7 ülkede 38 oteli ile hızlı bir büyüme gösteren LABRANDA Hotels& Resorts gibi 44 farklı konumda 20 kurulu destinasyon yönetim şirketini (DMC) kapsayan, kurulduğu günden itibaren kısa sürede dünya çapında büyüklüğe kavuşan bir şirkettir. Meeting Point International; konaklama, transfer, tur, bölge gezileri, VIP tedavi ve MICE (toplantı, teşvik, kongre ve organizasyon) gibi sayısız ürün ve hizmet portfolyosu ile kaliteli bir hizmet sunmayı kendine misyon edinmiştir.


LABRANDA Hotels& Resorts

Kanarya Adaları, Mısır, Fas, Yunanistan, Malta, İtalya ve Türkiye'de bulunan 40 otelinde 8765 konuk odasına sahip LABRANDA Hotels& Resorts, 2015 yılı Eylül ayında FTI Group tarafından kuruldu. LABRANDA Hotels& Resorts; premium (en yüksek kalitede), superbeach (denize sıfır), select (4 yıldızlı ve her şey dahil sistemli), comfort (3-5 yıldızlı uygun fiyatlı), charm (3-5 yıldızlı; self servis, kahvaltı veya yarım pansiyon seçenekli), smart&yummy (3-5 yıldızlı her şey dahil sistemli) ve small&friendly (yerel ve bilindik, özgün atmosferli) olmak üzere 7 farklı kategoride otellere sahip. LABRANDA Hotels& Resorts, her yıl 500 binden fazla konuğa mükemmel kalitede, ödenen ücretin karşılığının alındığı, her şey dahil paketlerin bulunduğu, eşsiz sahil destinasyonlarında hizmet veriyor.




Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page