top of page

FTI Group ve Meeting Point Turkey yeni iletişim ajansını seçti

BASIN BÜLTENİ

FTI Group ve Meeting Point Turkey, yeni iletişim ajansları olarak GAPA Etkinlik ve İletişim'i seçti. Ajans, portföyüne dahil olan yeni marka için etkinlik yönetimi ve medya danışmanlığı alanlarında hizmetleri verecek.

İstanbul 17 Ekim, 2016 - Avrupa’nın en büyük tur operatörlerinden FTI Group ve Meeting Point Turkey, bir süredir devam eden iletişim ajansı arayışlarını sonlandırdı. GAPA Etkinlik ve İletişim Ajansı ile çalışma kararı alan şirketler, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını GAPA ile yürütecek. Anlaşma kapsamında GAPA; medya ve PR ajansı hizmetleri verecek.

Meeting Point International Hakkında

Meeting Point International FTI Group’un 20 ülkede ve 44 destinasyonda incoming hizmetleri veren şirketi olarak 2009 yılında kuruldu. 2012 yılında IQ Travel’in satın alınması ile Meeting Point Turkey de gruba eklendi. Meeting Point Turkey geçtiğimiz yıl Avrupa’dan Türkiye'ye getirdiği 1 milyona yakın turist ile ülkeye en çok ziyaretçi getiren turizm şirketlerinden biri olarak dikkat çekti.

FTI Group Hakkında

FTI Group, Almanya’nın 4. Büyük turizm grubu olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye’ye Avrupa’dan en çok turist getiren turizm gruplarından biri olan FTI Group, 36 yılı aşkın bir süredir 100’den fazla ülkede seyahat ürünleri sunuyor. Senede 5 milyon yolcu’ya hizmet veren grup’ta 6,000 den fazla kişi çalışmakta.

GAPA Event & Communications Hakkında (Ajans)

Ülker, PepsiCo, RedBull ve Forum İstanbul gibi çok uluslu markalara yeni başarılı etkinlik projeleri geliştirerek sektörde kurumsal bilinirlik ve markalaşma başarısı elde eden GAPA Events & Communications, iletişim, etkinlik yönetimi ve pazarlama danışmanlığı konularında hizmetler sunmaktadır.

Meeting Point Turkey, Basın Odası: www.gapavents.com/mptpress

FTI & Meeting Point International Kurumsal İletişim

May El Souki | +971 (4) 8183848 | may.elsouki@meetingpointint.com

Ajans İletişim Bilgileri

Ahmet Pandır | 0212 393 37 00 | ahmet@gapaevents.com

[endif]--![endif]--![endif]--

Öne Çıkanlar
Son Haberler
Archive
Kategorilere Göre Ara
No tags yet.
bottom of page